lördag 31 augusti 2013

Jag tar en paus från dig

Jag vet att det inte är det här du vill. Det är inte så att vi har haft ett långt samtal om det, men om och om har jag antytt att du inte är bra för mig. När jag är med dig är det som att du långsamt men säkert driver ned mig i fördärvet. På senaste tiden har du haft en sådan stor påverkan i mitt liv att det fan är skrämmande att se hur långt jag kan gå i din närvaro. Hur sjuka saker jag gör när jag är med dig, bara för att du driver på mig, hetsar mig. Men jag orkar inte mer. Sist vi sågs var det så jävla illa och det är fan inte okej att du gör så mot mig. Jag är en levande varelse, men det var fan nära på att du tog mitt liv. Så jag säger adjö, för nu. Jag vet att du tror att jag kommer att komma krypandes tillbaka och det är förvisso sant på ett sätt; att jag kommer tillbaka är nog ett faktum men då ska det fan ske på mina villkor. Då ska jag ha en plan på hur jag ska bete mig när jag är med dig. Aldrig att du ska få mig att känna såhär igen. Du kan fan vara för jävlig ibland. Som det är nu ger du mig inget bra, alla dina dåliga sidor är så fruktansvärt synliga för mig och jag kan som det är nu inte se att det finns fler fördelar än nackdelar med dig.

Det enda som är bra med att du har visat dig från din värsta sida är att jag äntligen kan se vem du är. Det är många som inte tror att du är så destruktiv som du faktiskt är, och jag förstår det, du kan verka så himla bra till en början. Man blir så glad och sprallig när man är i din närhet. Jag har varit där, jag vet hur det är att umgås med dig. Det är så himla trevligt. Men så kommer man till en punkt då du förstör allt för en, och ingen vill vara med dig. Men det är något med dig som får en att komma tillbaks, vad du än utsatt en för. Det är över nu för min del, det vill jag att du ska veta. Ska jag umgås med dig igen ska det vara för att jag tycker att du gör mitt liv lite roligare, jag vill fortfarande känna att jag duger.

Egentligen vill jag bara säga en jävla massa svordomar till dig. Få utlopp. Jag har inte vetat vad jag ska skriva i flera dagar men nu nöjer jag mig med det här: Hejdå alkoholen, du förtjänar inte mig, eller mitt liv. Dra åt helvete.

1 kommentar:

  1. Heja dig!!! Stå på dig, kom inte krypande tillbaka! Tror att det är näst intill omöjligt att få en bra relation till alkohol om man en gång haft en dålig.

    SvaraRadera