lördag 5 januari 2013

Åh vad vissa ögonblick får en att stanna upp och njuta om än lite mer

Det känns som att jag hunnit med tusen grejer på bara de nio timmar jag varit vaken. Gått en och en halv timmes promenad i strålande vinterväder, lyssnat på flera radioprogran, bakat scones och gjort varm choklad, lyssnat på musik och skrivit, kollat igenom gamla semesterbilder från två resor som båda skedde 2010, läst körkortsteori, organiserat bokhylla med serveringsfat, tänkt på framtiden.

Dagens bästa citat: "Sofi är fixig. En sån ska man bo med."

Det är så fint när folk säger välmenade saker om en när de inte tror man lyssnar och de säger de bara i förbifarten för det är inte en så stor grej men man lägger det på minnet för man blir glad över att höra saker om en som folk tycker är bra men som man själv inte tänker är så speciellt men som verkligen definierar en som person.

Och dagen är inte ens över men nu börjar något som säkerligen kommer bli en fantastik middag. Den varma chokladen med grädde som blev över från mitt eftermiddagsfika som sedan kommer avnjutas blir bli som grädde på moset, hihi. Åh vad livet äe bra ibland. Åh vad vissa ögonblick får en att stanna upp och njuta om än lite mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar